27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

COPIII DIN ISVOARELE S-AU BUCURAT DE MULTE SURPRIZE DE ZIUA LOR, GRAŢIE CONSILIERULUI ALEXANDRU SIMIONESCU

Ziua Copilului a fost una specială pentru mai bine de 100 de micuţi din Isvoarele, care s-au bucurat de o mulţime de surprize. Ar fi fost de aşteptat ca acestea să vină din partea autorităţilor locale, însă implicarea Primăriei din comună a fost aproape inexistentă, aşă că Alexandru  Simionescu – consilier local şi candidatul PNL la Primăria Isvoarele – a suplinit cu brio acţiunile pe care ar fi trebuit să le organizeze Primăria.

Două tobogane gonflabile, animatori, dulciuri, sucuri şi apă  – toate, pe cheltuiala proprie a consilierului Alexandru Simionescu – au bucurat copiii din Isvoarele de 1 iunie.

De altfel, pentru copiii din comună nu a fost o surpriză, pentru că sunt ani de zile de când Alexandru Simionescu face astfel de gesturi, reuşind, mereu să aducă bucuria pe feţele celor mici. Şi nu numai copiii se bucură de astfel de acţiuni, ci şi femeile din comună pentru că, an de an, acestea sunt sărbătorite  tot pe cheltuiala proprie, de acelaşi consilier Alexandru  Simionescu, care a demonstrat, cu prisosinţă, implicarea activă în viaţa localităţii.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER