17 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CUM ACȚIONEAZĂ PRIMĂRIA LA DESZĂPEZIRE ÎN MUNICIPIU?

Giurgiu se află din nou sub cod portocaliu de viscol, ninsori abundente și vizibilitate scăzută, iar echipele implicate în acțiunea de deszăpezire lucrează la foc continuu încă de noaptea trecută pentru ca străzile să fie practicabile.
Trei tractoare, două sărărițe, trei platforme de 2,5 tone, un autogreder, două buldoexcavatoare, două motofreze și 95 de oameni sunt efectivele angrenate în acest moment în deszăpezire.
Se acționează atât pentru pluguirea zăpezii cât și pentru împrăștierea de material antiderapant, cu prioritate în zonele intens circulate (străzi principale, cele pe care circulă mijloacele de transport în comun, unități sanitare, instiuții publice, sensuri giratorii, intersecții, treceri de pietoni, stații de autobuz, trotuare etc.), dar și în zonele cu probleme, cum ar fi în pante, pasaje, poduri.
In aceasta dimineata, in parcarea Primariei si in fata institutiei, au iesit la deszapezire si angajatii de la toate compartimentele – anunță reprezentanții instituției, pe pagina oficială.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER