22 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DE LUNI, ANGAJAŢII DE LA „IMPOZITE ŞI TAXE” AU PROGRAM DE LUCRU PRELUNGIT

Asta pentru că sunt ultimele zile în care se mai acordă bonificaţia la plata impozitelor şi taxelor locale şi, din experienţă, conducerea instituţiei ştie că sunt zile extrem de aglomerate. Prin urmare, s-a decis prelungirea programului de lucru până la sfârşitul lunii martie, după cum urmează:

1) Pentru sediul central din Șos. Alexandriei:

Luni – Vineri: 8.30 – 17.00

Sâmbătă:         8.30 – 12.30

2) Casieriile din Piața Centrală și din Cartierul Tineretului

Luni – Vineri: 8.30 – 16.30

Sâmbătă:         8.30 – 12.00

Suplimentarea programului de lucru se face pentru toate serviciile DITL Giurgiu, în aceste ultime două săptămâni ale lunii martie, nu numai pentru casierii. Am luat această hotărâre pentru cei care nu-și pot părăsi locul de muncă ca să-și plătească dările către buget și care nu sunt familiarizați cu plățile on-line”, a ținut să precizeze directorul DITL Giurgiu, Laurențiu Țintea.

În această perioadă va fi prelungit și programul celorlalte servicii ale DITL – Impunere Persoane Fizice și Juridice, Executări Silite, Financiar Contabil etc., astfel că cei care au și alte probleme de rezolvat la impozite și taxe, pot face asta și în această perioadă.

”Dacă tot vorbeam despre plățile on-line, aș mai preciza că prin platforma www.ghiseul.ro orice contribuabil își poate plăti taxele și impozitele de oriunde (de acasă, de pe telefon etc.) fără să fie nevoie să se deplaseze la sediul nostru. Este nevoie doar de un cont bancar și de o conexiune la internet a terminalului de pe care accesează platforma”, a menționat Laurențiu Țintea.

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER