27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DEOCAMDATĂ, „STĂM BINE”: NU SUNT DRUMURI ÎNCHISE ÎN JUDEŢ – SUSŢIN AUTORITĂŢILE

Deşi era trecut de ora prânzului şi CJSU nu anunţase, oficial, care este situaţia în judeţ, potrivit presei naţionale, luni, în judeţul Giurgiu nu erau semnalate drumuri închise:

„Pe toate drumurile judeţene şi naţionale de pe raza judeţului drumarii acţionează cu 37 de utilaje de deszăpezire cu lamă fără a se împrăştia material antiderapant din cauza viscolului şi nu sunt raportate drumuri închise sau restricţionate circulaţiei, a anunţat luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, Florin Neguţ.

„Pe toate drumurile naţionale şi judeţene operatorii de drumuri care intervin la deszăpezire acţionează cu un total de 37 de utilaje de deszăpezire cu lamă fără sărăriţe deoarece este viscol şi în condiţii de viscol nu se împrăştie material antiderapant. Şi circulaţia la frontieră, la intrarea şi la ieşirea din ţară se efectuează fără probleme”, a spus Florin Neguţ. Judeţul Giurgiu se află în perioada 26 februarie -1 martie sub atenţionare de cod portocaliu de căderi de zăpadă şi viscol” – notează dcnews.ro.

Aşteptăm, în continuare, un comunicat oficial al CJSU pentru a afla care este situaţia actualizată în judeţul Giurgiu.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER