9 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DESCOPERIRE MACABRĂ LA GARA GIURGIU SUD

Câțiva tineri ce se aflau în zonă au descoperit, miercuri, puțin după prânz, cadavrul unui bărbat. Aceștia au anunțat rapid autoritățile , iar la fața locului au ajuns criminaliștii și un echipaj al Ambulanței, cadrele medicale constatând decesul.

Potrivit martorilor, cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență.

După ce criminaliștii vor finaliza cercetările, trupul neănsuflețit va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor morții. Până atunci, cazul este tratat ca moarte suspectă.

„Astăzi, 26 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Giurgiu au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că ar fi observat o persoană decedată, la câțiva metri de calea ferată.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a identificat, în proximitatea Postului de Poliție Transporturi Feroviare Giurgiu Sud, cadavrul unui bărbat, de 68 de ani, din municipiul Giurgiu. Acesta va fi transportat la morgă, în vederea efectuării autopsiei.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul”, precizează reprezentanții IPJ Giurgiu.

foto Breaking News Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER