30 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DEZNODĂMÂNT TRAGIC AL UNUI CONFLICT ÎN TRAFIC

Un incident grav petrecut la începutul lunii aprilie pe străzile din Giurgiu a avut un deznodământ tragic. Cristian Ionuț, un tânăr de 30 de ani și tată a doi copii, a decedat în urma rănilor capătate într-un conflict în trafic. Incidentul s-a petrecut pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Giurgiu și a culminat azi cu decesul tânărului la spitalul Baltazar din București, unde a fost internat în stare de comă.

Cum s-a întâmplat tragedia

Conflictul a izbucnit în noaptea de 4 aprilie, când, potrivit poliției, Cristian Ionuț ar fi avut un schimb de replici cu un șofer de 21 de ani. Situația a escaladat rapid: Cristian, având un cuțit în mână, conform raportului inițial al poliției, s-ar fi urcat pe capota mașinii care era oprită pe mijlocul străzii. În încercarea de a depăși un alt vehicul, șoferul de 21 de ani a accelerat, moment în care Ionuț a căzut de pe autovehicul, lovindu-se grav la cap, arată giurgiu-tribune.ro.

Soția lui Cristian Ionuț contestă însă versiunea oficială a evenimentelor, susținând că soțul ei nu avea niciun cuțit și că șoferul mașinii ar fi cel care a provocat conflictul. „Cel care a pornit scandalul a fost șoferul mașinii. A plecat, apoi s-a întors pus pe scandal. L-a lovit intenționat și a fugit de la locul accidentului! Soțul meu s-a urcat pe mașină în momentul în care șoferul deja accelerase”, a declarat ea, adăugând că soțul ei nu a avut intenția de a opri vehiculul, contrar afirmațiilor inițiale.

Oamenii legii au deschis o anchetă penală în acest caz

Polițiștii giurgiuveni au deschis o anchetă penală în urma confilctului apărut pe data de 4 aprilie la Giurgiu. „În data de 4 aprilie, ora 02.00, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 30 de ani ar fi ieșit pe partea carosabilă a străzii Nicolae Titulescu, având un cuțit în mănă și s-ar fi urcat cu picioarele pe capota unui autoturism, oprit pe mijlocul străzii.

La volanul autoturismului oprit se afla un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Giurgiu.

În timp ce bărbatul de 30 de ani se afla pe capotă, conducătorul autoturismului ar fi încercat să depășească un alt vehicul oprit în fața sa, moment în care bărbatul de pe autoturism s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut de pe mașină, pe partea carosabilă, lovindu-se în zona capului.”, au transmis polițiștii.

Rămâne de văzut dacă se va găsi un vinovat în cazul morții lui Cristian Ionuț. Tânărul tată a lăsat în urma sa o familie îndurerată și doi copii orfani.

www.realitatea.net

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER