27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DIN DRAGOSTE PENTRU… BUNICI!

Teatrul „Tudor Vianu” a pregătit un mărțișor inedit membrilor organizațiilor de pensionari din municipiul Giurgiu – spectacolul „Comedia adolescenței” de Mircea Ștefănescu.

Programat inițial chiar pe 1 martie, spectacolul a fost amânat din cauza vremii geroase și condițiilor dificile de circulație, pentru a permite unui număr cât mai mare de seniori să retrăiască emoțiile primei iubiri.

„Continuăm seria acțiunilor cultural-sociale din acest an cu un spectacol-mărțișor oferit cu dragoste și respect persoanelor de vârsta a treia din organizațiile de pensionari. Patru dintre tinerii noștri actori – Oana Maria Dragne, Șerban Chițu, Dani Ionescu și Alex Floroiu – îi vor purta într-o călătorie sentimentală în timp și le vor reaminti cum este să simți primii fiori ai dragostei. Sperăm să le placă darul nostru de început de primăvară și să revină apoi cu drag în sălile de teatru” – spune Cosmin Crețu, managerul teatrului.

Spectacolul „Comedia adolescenței” va fi prezentat sâmbătă, 10 martie 2018, de la ora 11,00, pe scena Sălii Mari a Teatrului „Tudor Vianu”, iar accesul membrilor organizațiilor de pensionari este gratuit.

Vă reamintim că pe 1 februarie conducerea teatrului giurgiuvean i-a așteptat cu „Porțile deschise” pe toți cei interesați să cunoască mai multe din culisele producerii și prezentării unui spectacol de teatru. Vizitatorii au fost conduși prin săli, în culise, la magazia de costume, în fosă și la cabinele tehnice și au fost familiarizați cu termeni de specialitate mai puțin cunoscuți precum rivaltă, sufită sau buzunar de scenă.

Giurgiu, 6 martie 2018

Teatrul „Tudor Vianu”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER