18 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DIN NOU, COȘMAR ÎN VAMĂ: LUCRĂRI PE PODUL PRIETENIEI

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat prin Centrul Comun de Contact, cu privire la faptul că în perioada 3-7 iunie 2024, se efectuează, pe partea bulgărească, lucrări de reparare a podului dintre Ruse și Giurgiu.

Activitățile de reparații se vor efectua pe timpul zilei, circulația în zona desfășurându-se pe o bandă, în regim de control, realizându-se prin intermediul indicatoarelor rutiere și de semnalizare.

Având în vedere că traficul prin P.T.F Giurgiu se va desfășura cu dificultate, menționăm faptul că la nivelul instituţiei au fost luate toate măsurile astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere.

Recomandăm șoferilor mijloacelor de transport să utilizeze şi celelalte puncte de trecere de la granița cu Bulgaria precum și consultarea aplicaţiei Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Purtător de Cuvânt ITPF Giurgiu

Inspector de poliție

Raluca-Petronela Stan

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER