27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PRIM AJUTOR ȘI DESCARCERARE LA PARCUL TINERETULUI

Etapa zonală a Competiției Naționale de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor Calificat se va desfășura, anul acesta, la Giurgiu. Echipaje din șase județe se vor întrece în probe de descarcerare din vehicule și de acordare a primului ajutor calificat. Cel care va obține cel mai bun punctaj va ajunge la faza națională.

Concursul va reuni loturile reprezentative ale Inspectoratelor Județene pentru Situații de Urgență din județele Giurgiu, Călărași, Dâmbovița, Ialomița, Prahova și Teleorman.

Competiția se va desfășura în perioada 05-06 iunie a.c., în parcarea amenajată în zona Parcului Tineretului, după următorul program:

  • miercuri, 05 iunie a.c.:
  • 09:00 – festivitatea de deschidere;
  • 09:30-18:00, probele de concurs – etapa I;
  • joi, 06 iunie a.c.
  • 09:00-13:00, probele de concurs – etapa a II-a;
  • 13:00 festivitatea de premiere și închiderea competiției.

Accesul publicului în zona în care se desfășoară competiția este liber, iar persoanele interesate pot vedeacum intervin pompierii în cazul producerii unui eveniment rutier grav și cum se acordă primul ajutor calificat, în diferite situații.

Așteptăm cetățenii să fie alături de reprezentanții ISU Giurgiu, în calitate de organizatori ai competiției, dar și pentru a susține echipajele participante.

Compartimentul Informare și Relații Publice ISU Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER