22 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DIRECȚIA JUDEȚEANĂ DE TRANSPORT ANUNȚĂ CĂ PE DRUMURILE DIN ADMINISTRARE SE CIRCULĂ ”LA NEGRU”

Un număr de 13 utilaje au acţionat pe drumurile din Giurgiu în ultimele ore şi au împrăştiat 120 de tone de material antiderapant în urma ninsorilor căzute pe raza judeţului.

”Un număr de şase autobasculante dotate cu lamă şi o sărăriţă, două buldoexcavatoare, un încărcător frontal, două încărcătoare şi un tractor cu lamă, utilaje din dotarea Direcţiei Judeţene de Transport Giurgiu, au acţionat la finalul săptămânii trecute atât pe timpul zilei, cât şi pe timpul nopţii pentru îndepărtarea zăpezii şi împrăştierea de material antiderapant în urma căderilor de zăpadă din judeţul Giurgiu, astfel încât carosabilul din judeţ a fost adus la negru”, a declarat luni, pentru AGERPRES, reprezentantul Direcţiei Judeţene de Transport Giurgiu, Adrian Chiran.

În cele două zile în care utilajele au acţionat pe drumurile din judeţ au fost împrăştiate 120 tone de material antiderapant, pe o lungime totală de 108 kilometri.

”Angajaţii Direcţiei Judeţene de Transport au acţionat cu material antiderapant şi au lucrat pentru îndepărtarea zăpezii pe drumurile judeţene: 411, 412 A, 412, 401, 401B, 603, 413, 507, 505, 503 şi 504″, a adăugat Adrian Chiran.

Potrivit reprezentanţilor DJT şi ai IPJ Giurgiu, niciun drum din judeţ nu este blocat de zăpadă sau de gheaţă.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER