21 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DISPĂRUTĂ DINTR-UN CENTRU AL PROTECŢIEI COPILULUI. POLIŢIA NE CERE AJUTORUL

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu fac apel la cetățeni să îi anunțe dacă au informații cu privire la o minoră, plecată voluntar la data de 27.09.2017 de la o căsuță de tip familial, din municipiul Giurgiu, unde era instituționalizată

VINȚEANU ADRIANA VICTORIA, fiica lui Vasile și Doina, născută la data de 02.12.2002, în orașul Titu, județul Dâmbovița, domiciliată în sat Izvoru, comuna Gogoșari, județul Giurgiu, în data de 27.09.2017 a plecat de la căsuța de tip familial unde era instituționalizată, fără a înștiința personalul de serviciu și nu a mai revenit.

 

DATE SUPLIMENTARE:  Minora a mai fost plecată din instituție, de mai multe ori, fără acordul personalului, fiind identificată în municipiul București, în zona Gara de Nord.

 

SEMNALMENTE:   înălțime 1,70 metri, greutate 60 kg., constituție robustă, ten deschis, păr șaten până la umeri, drept, ochi verzi, prezintă urme de tăieturi superficiale pe antebrațe.

La data plecării purta o bluză de culoare gri, pantaloni tip bluejeans, de culoare albastră, pantofi sport de culoare neagră.

 

În caz de depistare se va contacta Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, de la Inspectoratul de Poliţie Județean Giurgiu, la numărul de telefon 0246 207164 sau se va apela numărul de urgență 112.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER