27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

RĂZVAN CUC, BILANŢ LA FINAL DE MANDAT: „AM ALES DEMNITATEA ŞI PERFORMANŢA ÎN LOCUL TROCULUI ŞI AL TRĂDĂRII!”

În ziua în care a predat mandatul succesorului său, Răzvan Cuc a postat, pe pagina sa de facebook, un scurt bilanţ al celor 10 luni în care a condus Ministerul Transporturilor, dar şi un mesaj către colegii săi:

„Misiunea mea la Ministerul Transporturilor se incheie dupa 10 luni. Un timp extrem de scurt in care am reusit sa deblochez cele mai mari proiecte de infrastructura din Romania.

In mandatul meu, aproape 300 de km de autostrada in valoare de 14,85 miliarde de lei au fost scosi la licitatie și am lăsat in lucru proiecte pentru a fi lansate in valoare de circa 16 miliarde de lei. Un record pentru orice ministru care a gestionat domeniul infrastructurii.

Au fost 10 luni in care nu am cedat presiunilor venite din toate partile, externe și interne. Am ales demnitatea si performanta in locul trocului si al tradarii. 


Multumesc colegilor social-democrati care mi-au dat de 3 ori votul lor de incredere. Multumesc colegilor din minister care au acceptat sa se inscrie in cursa nebuna de a pune pe roate proiecte uitate, voit sau nu, in sertare. Voi continua proiectele de infrastructura din functia de deputat in Parlamentul Romaniei.

Ii urez mult succes colegului meu Felix Stroe in mandatul sau!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER