18 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DITL: CREȘTE NUMĂRUL GIURGIUVENILOR CE-ȘI PLĂTESC ”DĂRILE” ÎN SISTEM ELECTRONIC

O recentă statistică scoate în evidență faptul că și giurgiuvenii sunt în rândul lumii, când vine vorba de plata impozitelor prin ghiseul.ro, platformă administrată de Agenția pentru Agenda Digitală a României.

Dacă în 2011 doar 25 de giurgiuveni se încumetau să-și achite impozitele prin această modalitate, în prezent această cifră se apropie de 1000 de contribuabili din Municipiu Giurgiu, cu un volum de circa 211.000 lei cât s-a înregistrat pentru întreg anul trecut !

”Este o evoluție îmbucurătoare totuși ca trend; Ca volume de încasări însă suntem departe de celelalte reședințe de județ. Semnele însă sunt bune, pentru că în spatele unor astfel de evoluții pe termen mediu și lung poate apărea un necesar mai mic de personal la casierii și implicit costuri cu salariile mai reduse” a precizat Directorul DITL Giurgiu, Laurențiu Țintea

Ghişeul.ro pune la dispoziția utilizatorilor săi cele mai înalte standarde de securitate privind tranzacționarea în mediul online cu cardul bancar.

Procesatorul de plăti electronice a luat toate măsurile pentru a asigura securitatea tranzacțiilor cu card prin internet. Datele de card pe care le completați şi trimiteți prin internet sunt criptate prin protocolul SSL. Transferul datelor de card este strict între dvs. şi procesator; nici Agenția pentru Agenda Digitală a României, nici instituțiile beneficiare nu solicită şi nu stochează aceste informații.

Pentru obținerea datelor de logare și utilizarea platformei ghiseul.ro se pot folosi oricare dintre următoarele variante:

Primăria unde aveți obligații de plată (numai persoane fizice) vă poate genera datele de logare în urma unei solicitării făcute de dumneavoastră în acest sens. Puteți solicita date de acces (utilizator și parolă) de la instituția publică la care aveți obligații de plată, dacă instituția este înregistrată în sistem şi este activă pentru plata cu autentificare. Datele de contact ale Instituitei publice le puteți accesa prin „click” pe denumirea instituției în Secțiunea Instituții înrolate.
Metoda online de obținere a datelor de logare. Accesați secțiunea “SOLICITĂ DATE DE ACCES” de pe prima pagina ghiseul.ro si parcurgeți etapele: “Verificare CNP”- “Validare card”- “Trimitere e-mail cu datele de logare”.
În cazul în care dețineți bunuri mobile sau imobile în mai multe localități, oricare dintre acestea vă poate pune la dispoziție datele de acces în Ghişeul.ro

Odată eliberate datele de acces de către o instituție publică nu mai puteți apela la o altă instituție publică pentru o nouă eliberare

Foarte important: Plata cu cardul prin www.ghiseul.ro nu este comisionată!

www.ditlgiurgiu.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER