18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DOUĂ ACCIDENTE ÎN TREI ORE, PE DRUMURILE DIN JUDEȚ. UN OM A MURIT, ALȚI TREI AU NEVOIE DE ÎNGRIJIRI ÎN SPITAL

Primul eveniment – și cel mai grav, dat fiind faptul că s-a soldat cu moartea unui om – s-a petrecut în jurul orei 9, pe Autostrada A1, în zona Bolintin:

”Sunt implicate două autovehicule de tonaj mare. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, una dintre acestea fiind inconștientă. Este vorba despre un pasager care se afla într-unul dintre camioane. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost preluat de echipajele SAJ și SMURD care au început manevrele de resuscitare.

Din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului.

Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale unui conducător auto la locul evenimentului.

Pompierii au asigurat măsurile PSI și au acționat pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță” – anunță pompierii de la ISU.

Tot ei informau, după aproximativ trei ore, despre un alt accident rutier în județ:

Accident rutier pe DN 61, între localitățile Ghimpați și Letca Nouă. Au fost implicate două autoturisme și un microbuz. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și trei echipaje SAJ.

În microbuz se aflau 11 persoane, iar în cele două autoturisme trei persoane.

Echipajele medicale au preluat trei persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale: una din microbuz (femeie, 50 de ani) și două din autoturisme (femeie și bărbat, 58 de ani), conștiente și cooperante, cu traumatisme și le-au transportat la spitale din capitală.

De asemenea, la fața locului au primit îngrijiri medicale alte două persoane, care au refuzat transportul la spital.

Pompierii au asigurat măsurile PSI și au acționat pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER