20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DOUĂ MIGURI VOR SURVOLA ORAȘUL SĂPTĂMÂNA VIITOARE

Zborul celor două avioane militare face parte dintr-o acțiune organizată miercuri, 15 mai, la Giurgiu, de Forțele Aeriene Române, ai căror reprezentanți vor fi prezenți în oraș pentru a prezenta liceenilor oferta educațională în învățământul militar.

Activitățile vor începe la ora 13.00, la Teatrul Tudor Vianu; pe platoul din fața teatrului va fi organizat un stand de prezentare și promovare a ofertei educaționale a Forţelor Aeriene, în timp ce orașul va fi survolat de două avioane tip MIG.

Elevii claselor  a XII-a vor avea ocazia să afle detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de viața piloților și a militarilor din Forțele Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene și de militari din cadrul bazelor aeriene și reprezentanții ai Centrului Militar Județean Giurgiu.

Potrivit organizatorilor, evenimentul este realizat  cu sprijinul Inspectoratului școlar Giurgiu, Teatrului „Tudor Vianu”, Primăriei Giurgiu, CJ Giurgiu, Poliției locale Giurgiu și Inspectoratului de Jandarmi Giurgiu.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER