26 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DOUĂ VICTIME ÎN URMA UNUI INCENDIU LA STEJARU

Un minor în vârstă de doi ani şi un bărbat în vârstă de 34 de ani, ambii din localitatea Stejaru, judeţul Giurgiu, au fost transportaţi la spital cu arsuri pe întreg corpul după ce în bucătăria casei în care locuiau a izbucnit un incendiu, cel mai probabil de la aragazul defect.

„ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină aseară pentru stingerea unui incendiu în localitatea Stejaru, judeţul Giurgiu. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni şi Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ.

Echipele de intervenţie ajunse la faţa locului au constatat că două persoane au nevoie de îngrijiri medicale, după ce au suferit arsuri, respectiv un băieţel, în vârstă de aproximativ doi ani, care avea arsuri pe torace, membru superior drept, membru inferior drept şi la nivelul feţei şi un bărbat, în vârstă de 34 de ani, ce prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare şi inferioare.

Copilul, conştient şi cooperant, a fost preluat de echipajul SAJ şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, iar bărbatul în vârstă de 34 de ani, ce prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare şi inferioare a primit primul ajutor la faţa locului după care a fost transportat de echipajul SMURD la un spital din capitală”, se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de ISU Giurgiu.

Pompierii au constatat faptul că, incendiul se manifesta în interiorul bucătăriei şi s-a propagat prin tavan şi în podul casei.

Bunurile combustibile din bucătărie şi camera alăturată au ars, iar pereţii încăperilor s-au afumat.

Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de aragazul defect.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER