6 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

PREȘEDINTELE CJ, DUMITRU BEIANU: ”CJ ÎNCEARCĂ SĂ REINTRE ÎN POSESIA DEPOZITULUI DE LA FRĂTEȘTI, PENTRU A SCUTI GIURGIUVENII DE ALTE NEPLĂCERI CA CEA DIN ACESTE ZILE…”

Ieri au avut loc negocieri tripartite între Primărie, operatorul de salubrizare și administratorul depozitului pt. deșeuri de la Fratești.
Problema este generată de faptul că banii plătiți de municipalitate în contul operatorului nu ajung în totalitate la Ecosud, administratorul depozitului, ceea ce a dus la acumularea unor datorii foarte mari.
La rându-i, Primaria are datorii mari pentru colectarea deșeurilor din mandatul trecut, fostul edil uzând de tot felul de artificii ca sa nu plătească serviciul de colectare.
CJG încearcă pe cale juridică să reintre în posesia depozitului de la Fratești pentru ca giurgiuvenii să nu mai aibă parte de asemenea situații, dar procesele se derulează cu greutate.
Primaria Giurgiu a fost dezavantajată de blocarea bugetului prin procesul deschis de Prefectură, cei 5 milioane de lei putând fi folosiți inclusiv pentru plata unei părți din datorie, cu condiția prealabilă ca banii să ajungă neaparat la Ecosud.
Lucrurile s-au rezolvat, deocamdată, dovadă fotografiile recente primite de la dl. Anghelescu.
CJ a avut reprezentant la întâlnire și vom încerca, împreună, să convingem Ecosud că blocarea serviciului în municipiu nu este o soluție pentru nimeni.
Primarul Adrian Anghelescu are susținerea PNL și buna colaborare cu CJG dovedită până acum.
Singurii bosumflați de rezolvarea situației sunt onorabilii lideri PSD care, dacă nu sunt în stare să propune ceva util și constructiv, exagerează promovând dezastre și conjurații în tot județul!
Mai bine veneau să planteze un copac, de Ziua Pământului, ca aliați de nădejde ce ar trebui să fie.
Să le fie de folos…
facebook Dumitru Beianu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER