27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

EDI IORDĂNESCU -NOUL ANTRENOR AL ASTREI. JOI A FĂCUT ŞI PRIMUL ANTRENAMENT CU NOUA SA ECHIPĂ

Siteul oficial al Astrei Giurgiu anunţă că, începând de joi, 8 iunie, noul antrenor al echipei este Edi Iordănescu:

„Noul antrenor al echipei Asra este, oficial, de astăzi, Edward Iordănescu. Acesta a semnat, în această după-amiază, un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu clubul nostru, alături de staff-ul său, compus din Alexandru Radu, Ionuţ Stelescu şi Bogdan Pârvu.

Apoi, noua conducere tehnică a Astrei a „intrat în pâine”, cu primul antrenament, la care au fost prezenţi 19 jucători, după ce, dimineaţă, fotbaliştii au efectuat şi vizita medicală.

Lotul prezent la prima şedinţă de pregătire a fost următorul:

Ionuţ Boşneag, Cristi Nedelcovici – portari, Alexandru DandeaViorel NicoarăSilviu Balaure, Radu CrișanRobert BobocCiprian BiceanuRomario Moise,Valentin GheorgheMihai ButeanMădălin RăileanuClaudiu BeluErico da Silva, Ovidiu PițianFilip Mrjlak, Alexandru Ioniță II, Marquinhos Vidal – jucători de câmp.

Alexandru Stan a efectuat vizita medicală, dar a fost învoit la primul antrenament, în timp ce Cristian Săpunaru şi Silviu Lung jr. se află în cantonamentul Naţionalei pentru partida cu Polonia, din preliminariile Campionatului Mondial.

În zilele următoare, până la plecarea lotului în cantonamentul din Slovenia, programată pe 10 iunie, mai sunt aşteptaţi o serie de jucători noi, cu care clubul nostru se află în tratative.

Urăm mult succes noului colectiv tehnic!”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER