18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

EMOȚII PENTRU SOLICITANȚII UNEI LOCUINȚE SOCIALE. JOI SE APROBĂ LISTA DE PRIORITĂȚI

Printre cele mai importante puncte înscrise pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu local de joi, 30 martie, se numără și aprobarea listei de priorități pentru repartizarea unei noi serii de locuințe sociale. Este vorba, mai exact, despre 90 de astfel de locuințe – 70, în blocul C2, din strada Tineretului și 20, în zona Istru.

Repartițiile se fac, ca de obicei, în baza punctajului obținut la analizarea dosarelor, urmând a fi aprobate de consilieri. Până la aprobarea lor, listele cu fericiții viitori deținători ai unei locuințe sociale nu se vor face publice. După ce acestea vor fi aprobate, însă, vor fi afișate atât la sediul Primăriei, cât și pe siteul oficial al instituției, www.primariagiurgiu.ro.

Porivit documentelor ce însoțesc acest proiect de hotărâre, repartizarea este făcută în baza listei de priorități întocmită de comisia special constituită la nivelul Consiliului local, comisie care a analizat 2119 cereri pentru o locuință socială.

Doar 149 de dosare au fost complete, îndeplinind criteriile de eligibilitate și ierarhizare pentru obținerea unei locuințe sociale – se mai arată în documentația anexată proiectului de hotărâre.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER