27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

FACILITAREA ACCESULUI LA EDUCAȚIE ȘI PREVENIREA ABANDONULUI ȘCOLAR – ȚINTE ALE UNEI NOI ORGANIZAȚII PROFESIONALE

Este vorba despre Liga Tinerilor Profesori Social-Democrați, organism care, la sfârșitul săptămânii trecute, a organizat o conferință națională, eveniment ce s-a bucurat de prezența Ecaterinei Andronescu-președintele Comisiei pentru Învățământ din Senatul României, lui Pavel Năstase, ministru al Educaţiei, Adrian Rândunică, secretar de stat în Ministerul Muncii şi a ministrului Consultării Civice şi Dialogului Social, Gabriel Petrea.

Printre subiectele dezbătute s-a numărat facilitarea accesului egal la educație sau prevenirea abandonului școlar. Liga Tinerilor Profesori Social-Democrați are o filială și la Giurgiu, preşedintele acesteia fiind Mirona Grigore, psihopedagog.

„Personal, îmi doresc formarea unei echipe pedagog-părinte și la nivel creativ, nu doar critic, dar și accesul gratuit la evenimente, cursuri de formare și ateliere de lucru. Tot ceea ce prefigurează succesul ca elev și mai târziu ca și personalitate depinde de dezvoltarea cognitiva din copilăria timpurie și din perioada preşcolară. Nu o spun eu, o spune știința!”, spune noul președinte al Ligii Tinerilor Profesori Social-Democrați.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER