16 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ZIUA POLIȚIEI, SĂRBĂTORITĂ ÎN AVANS LA GIURGIU

Data de 25 martie – sărbătoarea Bunei Vestiri – este și Ziua Poliției Române, ocazie cu care, an de an, și la Giurgiu sunt organizate acțiuni speciale.

Pentru că, în acest an, 25 martie este sâmbătă, polițiștii giurgiuveni au decis să organizeze acțiunile dedicate Zilei Poliției mai devreme, mai exact joi dimineață.

Ca de obicei, cele mai interesante puncte înscrise pe agenda acțiunilor dedicate Zilei Poliției sunt cele legate de prezentarea tehnicii și armamentului din dotare, a autospecialelor laborator de investigare tehnico-ştiinţifică a locului faptei, a autospecialelor poliției rutiere dotate cu tehnică de supraveghere și măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, dar și a tehnicii Serviciului de Acțiuni Speciale.

Din program nu lipsesc, nici în acest an, exercițiile de imobilizare și reținere a persoanelor suspecte prezentate de către luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale, exerciții care, an de an, se dovedesc cele mai apreciate de cei care asistă la astfel de activități.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER