27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

URMĂRITĂ DE POLIȚIE, DEPISTATĂ ÎN VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au depistat şi predat autorităţilor competente o femeie, cetăţean R. Moldova, pe numele căreia autoritățile române au emis un mandat de arestare, aceasta fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de trafic cu migranți.

 În data de 20.03.2017, ora 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a ieși din țară, calatorind ca pasager intr-un autoturism,  Maria J., cetatean R. Moldova, în vârstă de 58 de ani.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele femeii, autoritatile romane au emis la data de 19.03.2017 o alerta in vederea punerii in aplicare a mandatului de arestare preventivă, fiind cercetată pentru infracțiunea de trafic de migrați.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, în vederea luării măsurilor legale ce se impun – anunță reprezentanții Poliției de Frontieră Giurgiu, într-un comunicat de presă.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER