27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

FOR CONSULTATIV AL TINERILOR GIURGIUVENI, PE LÂNGĂ PRIMĂRIA GIURGIU

Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret al Municipiului Giurgiu este noul for consultativ, care va funcționa pe lângă Primăria Municipiului Giurgiu și Consiliul Local al Municipiului Giurgiu, în cadrul căruia vor fi dezbătute nevoile și dorințele tinerilor giurgiuveni. Din acest for vor face parte reprezentanții structurilor, organizațiilor și grupurilor informale de și pentru tineret cu activitate în orașul nostru.

 

Această structură consultativă funcționează în baza hotărârii Consiliului Local al Municipiului Giurgiu nr. 356/07.09.2020 (https://bit.ly/31JDl1J) și a luat naștere la inițiativa directorului județean al Consiliului Tineretului din România și președintelui Consiliului Județean al Elevilor Giurgiu, Valentina Ciobanu.

 

Structurile, organizațiile și grupurile informale de și pentru tineret cu activitate în municipiul Giurgiu sunt invitate să se înscrie în Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret al Municipiului Giurgiu, prin completarea acestui formular de adeziune: https://bit.ly/3jxB6ok și trimiterea lui la adresa de e-mail: valentina.ciobanu@ctr.ro.

 

,,Am venit cu initiațiva constituirii acestei structuri consultative pentru ca problemele și dorințele tinerilor giurgiuveni să poată fi auzite, dar și rezolvate, mai facil de administrația publică locală. Migrația tinerilor din Giurgiu, dar și mai multe consultări cu aceștia, mă fac să cred că ei consideră că orașul nostru nu le oferă destule oportunități și nu le satisface nevoile, așa că este datoria noastră să îi ascultăm și să le oferim un mediu propice pentru a se dezvolta. Cum o consultare nu se poate realiza fără ca persoanele în cauză să participe, invit structurile, organizațiile și grupurile informale de și pentru tineret cu activitate în municipiul Giurgiu să se înscrie în acest for consultativ, pentru a putea construi împreună un Giurgiu mai prietenos cu tinerii!”, declară Valentina Ciobanu, inițiatorul demersului.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER