27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎNCEPE ”CURĂȚENIA” ÎN INSTITUȚIILE DE STAT. PRIMUL EXEMPLU – LA BIHOR

După ce a transformat Oradea într-unul din cele mai frumoase orașe ale României, un exemplu la nivel european, noul președinte al CJ Bihor, Ilie Bolojan începe să facă ordine în instituția în fruntea căreia a fost ales.

Astfel, potrivit ziare.com, în prima sa conferinta de presa de la preluarea, cu exact o saptamana in urma, a functiei de presedinte al Consiliului Judetean, Ilie Bolojan a anuntat o reorganizare din temelii a institutiei, in urma careia de la 1 decembrie vor fi concediati 86 de angajati, iar in CJ vor mai lucra doar 88.

Noul presedinte a afirmat ca multe persoane platite de CJ efectiv nu aveau „obiectul muncii”, dar primeau lefuri mari, fondurile de salarizare cumuland 270.000 euro lunar, ba si bonusuri de pana la 50% pentru participarea in numar mare la proiecte europene cu mize mici, scrie publicatia Bihoreanul.ro.

„La Consiliul Judetean trebuie sa facem din mers doua lucruri: pe de o parte o schimbare de curs, o noua orientare care sa insemne reorganizarea activitatii institutiei, asa incat sa economisim banii bihorenilor, stoparea rispiei si orientarea CJ spre bihoreni, in paralel cu incercarea de a face tot ce tine de noi pentru dezvoltarea economica a judetului si cresterea nivelului de trai al bihorenilor”, a spus noul presedinte al CJ Bihor, Ilie Bolojan.

Declarațiile detaliate ale președintelui CJ Bihor, aici: https://ziare.com/stiri/eveniment/ilie-bolojan-noul-sef-al-consiliului-judetean-bihor-da-afara-jumatate-din-angajatii-institutiei-unii-nici-nu-aveau-loc-prin-birouri-1640179

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER