27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

FOTBAL AMERICAN LA GIURGIU. ”GLADIATORII” REÎNCEP ANTRENAMENTELE ȘI VĂ AȘTEAPTĂ ALĂTURI DE EI

Un sport despre care nu se știu prea multe în România, în general, și nici la Giurgiu, pare a căpăta tot mai mulți adepți, grație unor împătimiți… Este vorba despre fotbalul american, care este practicat de un club mai aparte, despre care giurgiuvenii nu prea cunosc amănunte: ”Giurgiu Gladiators American Football”.

”Gladiatorii” giurgiuveni anunță că, pentru ei – dar și pentru toți cei care vor să li se alăture – începe un nou sezon, un sezon în care ”gladiatorii” au țeluri ambițioase:

”Dupa o lunga vacanta reincepem antrenamentele, din Septembrie reluam seria meciurilor DanubeBowl si incercam organizarea unui turneu la Giurgiu (Octombrie-Noiembrie) cu echipele din tara.

Haideti la miscare, sportul inseamna sanatate, veti gasi un colectiv frumos, haideti alaturi de noi!

Ne puteti contacta prin mesaj privat sau la numarul de telefon, fara taxe de inscriere, antrenamente saptamanal, meciuri lunare, turnee, etc.


#JOINUS #GLADIATORS #LetsRiseTogheter” – este mesajul transmis tuturor giurgiuvenilor dornici de mișcare și un sport mai ”special”, pe pagina de facebook Giurgiu Gladiators American Football.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER