27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

FUNCȚIE ONORANTĂ PENTRU DEPUTATUL GIURGIUVEAN RĂZVAN CUC

Printre proiectele dezbătute luni în ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului s-a numărat și cel vizând aprobarea componenţei nominale şi a conducerii Delegaţiei permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.

Potrivit documentelor ce însoțesc decizia aprobată de deputați și senatori, deputatul giurgiuvean Răzvan Cuc îl înlocuiește pe Titus Corlățean, care a demisionat din funcția de președinte, funcție preluată acum de Răzvan Cuc.

Hotararea camerelor reunite ale Parlamentului Romaniei a modificat o altă hotătâre – nr. 7 din 2017, privind aprobarea componenței nominale si a conducerii Delegatiei permanente a Parlamentului Romaniei la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei.

De menționat că funcția deținută acum de deputatul Răzvan Cuc a fost ocupată, de-a lungul timpului, de nume sonore ale politicii românești, cum ar fi Adrian Năstase, Viorel Hrebenciuc sau Titus Corlățean.

Ar mai fi de spus că propunerea ca deputatul giurgiuvean să devină președinte al Delegației permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei a venit din partea grupurilor parlamentare PSD din Senat și Camera Deputaților.

Felicitări și mult succes!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER