27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

GIURGIU – EXEMPLU PENTRU ORGANIZAȚIILE LIBERALE DIN ȚARĂ

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, vineri, la Mihăileşti, la prezentarea candidaţilor partidului pentru alegerile locale, că dacă ar mai exista cel puţin două judeţe în zona de sud a României ca Giurgiu, PNL nu ar avea niciun fel de teamă să nu câştige alegerile în acest an.

„Am venit cu mare încredere la Giurgiu, pentru că avem toate ingredientele să câştigăm alegerile şi nu să le câştigăm oricum, ci la un scor cât se poate de consistent (…). În top zece judeţe cele mai dezvoltate din ţară, opt au administraţie liberală (…). PNL are toate şansele să câştige alegerile. Dacă vom mai avea încă cel puţin două judeţe pe sud ca Giurgiu, nu avem niciun fel de teamă să nu câştigăm alegerile locale în anul acesta. Odată ce câştigăm şi o să ne stabilizăm, e clar că nu o să facem un guvern monocolor, vom avea un guvern de coaliţie, dar PNL va fi la guvernare iar prezenţa noastră la guvernare se va concretiza în continuarea programelor pe care le-am început şi care nu au altă menire decât să dezvolte România”, a afirmat Nicolae Ciucă.

Candidatul PNL la funcţia de primar al oraşului Mihăileşti, Adrian Gâjâilă, a declarat că vrea să facă din oraşul Mihăileşti un oraş european.

„În calitatea de candidat pentru funcţia de primar al oraşului Mihăileşti, mă simt onorat să reprezint valorile şi principiile PNL. (…) Împreună cu echipa mea am elaborat un plan ambiţios pentru a face din Mihăileşti un oraş european În primul rând, intenţionez să deschid un centru de permanenţă pentru servicii medicale, extinderea reţelelor de gaze şi de canalizare, dezvoltarea infrastructurii şcolare şi modernizarea clădirii primăriei în beneficiul locuitorilor oraşului”, a spus candidatul PNL.

Primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, candidatul PNL pentru un nou mandat la funcţia de primar al municipiului, a arătat că în primul mandat a reuşit să aducă primăria la un nivel zero al datoriilor.

„Am demonstrat la Giurgiu că prin aplicarea politicilor de succes ale colegilor liberali din Transilvania şi din vestul ţării, se poate şi la Giurgiu, iar oamenii au înţeles şi au început să aibă încredere că vom continua dezvoltarea. Sub comanda domnului preşedinte al PNL Giurgiu, Dan Motreanu, vă asigur că vom obţine un scor foarte mare la Giurgiu, sperăm să fim iarăşi pe primul loc la nivel naţional”, a declarat primarul Adrian Anghelescu.

Preşedintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, a enumerate proiectele pe care le-a susţinut în judeţul Giurgiu şi pe cele care trebuie continuate în judeţ de noul candidat al PNL Giurgiu la funcţia de preşedinte al CJ Giurgiu, senatorul Toma Petcu.

„Cred că este pentru prima dată când un partid politic, în ultimii 20 de ani, reuşeşte să ţină echipa unită în direcţia PNL, cred că este fără echivoc că astăzi PNL are de departe prima şansă de a câştiga CJ, Primăria Giurgiu, Primăria Bolintin Vale, Primăria Mihăileşti. Din cele 54 de primării din judeţ, 37 de primari sunt în echipa PNL şi doar opt în echipa PSD. Cred că acest lucru arată foarte clar despre puterea politică pe care o avem şi avem ca obiectiv să câştigăm absolut toate primăriile în care candidăm”, a susţinut senatorul Toma Petcu.

Preşedintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, a declarat că PNL va câştiga alegerile în judeţul Giurgiu.

„Vreau să mulţumesc conducerii centrale pentru că prin prezenţa lor, astăzi, aici, alături de noi, arată că vor deveni partenerii noştri şi ne vor asigura de toată susţinerea pentru îndeplinirea proiectelor pe care le dorim şi pe care le aşteptăm de foarte mult timp. Este vorba de un proiect de dezvoltare a judeţului, fără modestie o spun astăzi, aici: PNL va câştiga alegerile în judeţul Giurgiu. (…) Judeţul Giurgiu, astăzi, nu este printre cele mai dezvoltate judeţe din România, dar perspectivele noastre sunt extrem de favorabile. Acest judeţ se poate dezvolta şi eu vă asigur că dacă vom avea susţinerea guvernului în următorii şase ani, până în 2030, judeţul Giurgiu va trece ca nivel de dezvoltare peste media judeţelor din România’, a transmis preşedintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu.

La prezentarea candidaţilor PNL pentru judeţul Giurgiu au mai participat secretarul general al partidului, Lucian Bode, şi deputaţii PNL de Giurgiu Alina Meclea şi Andrei Alexandru.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER