27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

GIURGIU – RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE DOAR ÎN WEEK-END (DEOCAMDATĂ)

Cele mai recente decizii ale autorităților, transpuse într-o hotărâre de guvern ce intră în vigoare duminică, 28 martie, impun noi restricții de circulație, în funcție de rata de incidență a îmbolnăvirilor cu coronavirus.

Potrivit acestor decizii, circulația va fi restricționată de la ora 20.00, față de ora 22.00, cât este acum, iar magazinele vor fi închise de la ora 18.00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în localitățile în care rata de infectare este peste 4.

În localitățile în care indicele depășește 7,5 aceste restricții se aplică pe toată durata săptămânii. De asemenea, vor fi închise sălile de sport/fitness, în localitățile în care rata de infectare este mai mare de 4.

Dat fiind faptul că în municipiul Giurgiu vineri, rata de incidență era aproape de 7,05, dacă această rată nu va depăși 7,5 până duminică – atunci când intră în vigoare documentul – restricțiile de circulație după ora 20 se vor impune doar în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Pentru deplasările în intervalul 20.00-05.00, va fi, din nou, nevoie de declarația pe proprie răspundere, respectiv, adeverință de la angajator, formulare ce pot fi descărcate din linkurile de mai jos. De menționat că declarația pe proprie răspundere poate fi completată și de mână, cu condiția completării tuturor câmpurilor.

MODEL DECLARAȚIE

https://s.iw.ro/gateway/g/ZmlsZVNvdXJjZT1odHRwJTNBJTJGJTJG/c3RvcmFnZTA3dHJhbnNjb2Rlci5yY3Mt/cmRzLnJvJTJGc3RvcmFnZSUyRjIwMjEl/MkYwMyUyRjI2JTJGMTMwNTcyM18xMzA1/NzIzX0RlY2xhcmF0aWUtcHJvcHJpZS1S/YXNwdW5kZXJlXzIwLnBkZiZoYXNoPTcw/ODIyNDRmZmViNjZhNmYyMmJkZmQ3OWY3M2I1NTQz.pdf

MODEL ADEVERINȚĂ ANGAJATOR

https://s.iw.ro/gateway/g/ZmlsZVNvdXJjZT1odHRwJTNBJTJGJTJG/c3RvcmFnZTA3dHJhbnNjb2Rlci5yY3Mt/cmRzLnJvJTJGc3RvcmFnZSUyRjIwMjEl/MkYwMyUyRjI2JTJGMTMwNTcyNF8xMzA1/NzI0X0FkZXZlcmludGEtcGVudHJ1LWFu/Z2FqYXRvcmlfbm9hcHRlXzIwLnBkZiZo/YXNoPTAzMjBkZGM4NzczNzg5NmJjZjYxMGY5NjhmZDA1YTNl.pdf

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER