27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”GLADIATORII” GIURGIUVENI TREC LA FAPTE

Este vorba despre tinerii și entuziaștii jucători de fotbal american, care, pas cu pas, fac acest sport tot mai cunoscut și apreciat la Giurgiu.
Iată ce spun aceștia într-o postare pe pagina oficială, despre următorul eveniment organizat la Giurgiu:
”E timpul să trecem la fapte!!!În urmă cu ceva timp, Giurgiu Gladiators anunța pe pagina noastra oficială intenția de a trece la pasul următor. După primirea sentinței definitive venite din partea Tribunalului Giurgiu, prin care deveneam entitate juridică, transformând astfel pasiunea noastră pentru fotbalul american într-un club sportiv bine organizat, trecem la următorul pas.

Astfel, sâmbătă, 23 februarie, începând cu ora 14.00, în incinta stadionului Dunărea, Giurgiu Gladiators va organiza primul antrenament de contact.

Vom învăța tehnici de placaj, de pase, alături de un antrenor de la București, jucători americani de la Bucharest Rebels, dar și de o parte din prietenii noștri de la Bucharest Titans. La finalul antrenamentului, vom face un meci demonstrativ de 8 vs. 8 împotriva celor de la Bucharest Titans.

Dacă totul va decurge cum trebuie, în perioada următoare vom participa la primul turneul național de tackle 8 vs 8, alături de alte 5 echipe din țară.

Acțiunile noastre nu se opresc aici. Giurgiu Gladiators vor participa la alte 2 competiții de flag football la nivel național. Dorim să promovăm mișcarea si acest sport la nivel local și chiar să atragem noi colegi alături de proiectul nostru.

Mulțumim Primariei Municipiului Giurgiu pentru acceptul de a folosi baza sportivă, clubului CSM Dunărea Giurgiu și nu în ultimul rând clubului de FA Bucharest Rebels pentru echipamentul necesar acestui eveniment! #Giurgiu_Gladiators #Join_Us”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER