27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”HAI SĂ NE VORBIM (DIN NOU) SÂMBĂTĂ SEARA”, LA TEATRU!

Colectivul Teatrului ”Tudor Vianu” continuă seria dezbaterilor libere, sub genericul ”Hai să ne vorbim sâmbătă seara”, iar următoarea acțiune de acest gen este programată la sfârșitul acestei săptămâni. De această dată, tema este ”Generațiile giurgiuvene – dialog sau conflict”:

”SÂMBĂTĂ, 12 MAI, DE LA ORA 19, în Sala atelier a teatrului, va avea loc o nouă întâlnire din seria proiectului „Hai să ne vorbim sâmbătă seara”.

După ce în precedentele am vorbit despre provincie și provincialism, apoi despre eleganță și rafinament, a venit momentul ca discuțiile noastre să se centreze pe o temă – sperăm – cel puțin la fel de interesantă: GENERAȚIILE GIURGIUVENE – DIALOG SAU CONFLICT?

Invitații speciali – Ion Dincă (fost director al Liceului Ion Majorescu), Monica Mitea (actualul manager al aceluiași liceu), Alina Mustățeanu (profesor), Mihaela Covțun (psiholog), elevii olimpici Cristina Bania și Miruna Sebe, precum și dumneavoastră, toți cei care vreți să vă adunați în seara de sâmbătă la masa rotundă care caută un răspuns la întrebarea – cum se petrece succesiunea generațiilor în Giurgiu?” – este mesajul transmis de organizatorii pe pagina oficială a Teatrului.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER