27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎN AREST, PENTRU 60 DE PACHETE DE ȚIGĂRI…DE CONTRABANDĂ!

În ziua de 11 octombrie 2018, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice în cooperare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice în cooperare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu, au surprins în flagrant un tânăr de 28 ani, în timp ce transporta cantitatea de 60 pachete țigarete, fără banderolă de marcaj, despre care există suspiciunea că provin din contrabandă.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, iar în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit existența unei rețele de comercializare a țigărilor provenite din contrabandă, formată din trei persoane.

Astfel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu, a emis 2 mandate de percheziție domiciliară, la două locații de pe raza municipiului Giurgiu.

Cu ocazia perchezițiilor efectuate, la domiciliile acestora au fost găsite mai multe cantități de țigarete de diferite mărci, care provin din săvârșirea infracțiunii de contrabandă, luându-se măsura confiscării acestora.

Față de persoanele în cauză, au fost propuse măsuri preventive, iar la data de 23 octombrie a.c., s-a dispus arestarea preventivă a uneia dintre acestea, de către Tribunalul Giurgiu, fiind depusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Giurgiu- anunță Poliția Giurgiu, într-un comunicat de presă.

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER