27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

TÂRG TRADIȚIONAL DE SF. DUMITRU, LA BOLINTIN. JANDARMII – CA DE OBICEI – LA DATORIE

Peste 60 de jandarmi asigură măsurile de ordine și siguranță publică până la sfârșitul săptămânii în localitatea Bolintin Vale, unde se desfășoară Târgul anual de Sfântul Dumitru.

Astfel, în perioada 25-28 octombrie a.c. jandarmii vor patrula zilnic în apropierea oborului orășenesc și în zona limitrofă acestuia pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și prevenirea faptelor de natură contravenţională şi penală.

Pe timpul acţiunii jandarmii vor purta discuţii cu cetățenii, le vor prezenta misiunile Jandarmeriei şi îi vor informa cu privire la respectarea normelor de convieţuire socială şi consecinţele care decurg din încălcarea dispoziţiilor legale.

Având în vedere faptul că organizatorii estimează prezenţa unui public numeros la acest târg, jandarmii giurgiuveni recomandă participanţilor:

  • să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine;
  • să nu se implice în incidente care ar putea conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice;
  • să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale;
  • să supravegheze minorii cu atenţie pentru a nu îi pierde în mulţime, iar într-o astfel de situaţie să se adreseze forţelor de ordine în cel mai scurt timp;
  • să solicite sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului 112, în caz de urgenţă.

În această misiune jandarmii vor coopera cu efective din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu.

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul IJJ Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER