27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎN NUMELE CUI VORBEȘTE SENATORUL NICULAE BĂDĂLĂU?

Este unul din subiectele abordate într-o recentă emisiune TV de deputatul Răzvan Cuc, care a fost întrebat, printre altele, și despre poziția față de deja celebra scrisoare prin care Ecaterina Andronescu cere președintelului PSD, Liviu Dragnea ”să facă un pas înapoi”:

”Nu înţeleg de ce doamna Andronescu îi cere domnului Liviu Dragnea să facă un pas în spate, spun acest lucru pentru că domnul Dragnea este omul care în urmă cu doi ani de zile se ducea la toate emisiunile şi prezenta programul de guvernare din scoarţă în scoarţă … Asta în timp ce alţii făceau doar figuraţie…

Îmi este greu să cred că acum doamna Andronescu s-a trezit brusc, are aşa o criză de inspiraţie şi face o scrisoare – sau nu, postează un mesaj! Am spus scrisoare în loc de mesaj în virtutea inerţiei văzând că au devenit aşa, ca un fel de modă, anumite scrisori. Mesaj prin care solicită ca domnul Dragnea să facă un pas înapoi.

Eu cred că alţii sunt cei care ar trebui să facă un pas înapoi. … Sunt persoane în partid care au o agendă proprie, care nu are nicio legătură cu partidul, dar care-şi doresc  o creştere personală.

Sunt convins că lucrurile se vor rezolva în perioada următoare. Într-un moment greu, cum a fost acest miting prin care se încearcă de anumite persoane denaturarea lui şi transformarea practic în altceva, apar câţiva actuali membri PSD care lovesc în partid. Este inadmisibil aşa ceva!”

Și pentru că este deja de notorietate faptul că senatorul Niculae Bădălău se numără printre susținătorii scrisorii Ecaterinei Andronescu, Răzvan Cuc a declarant, tranșant:

„Lucrurile, din punctul meu de vedere, sunt evidente pentru toată lumea. Punctul de vedere al domnului Bădălău este punctul DUMNEALUI de vedere, neînsuşit de nimeni altcineva – şi aici mă refer la mine, la Alexandru Andrei, la Cristi Marciu, la Nicolae Barbu, ca şi la majoritatea primarilor din judeţ. Bădălău, în acest caz, se poate exprima doar pe persoană fizică!

De altfel, dacă ar fi să facem o paralelă – care mi se pare elocventă – să comparăm pozițiile senatorului Bădălău: dacă îmi amintesc bine în acea scrisoare se vorbea de o conducere colectivă. Da ??? Bun! Atunci atunci hai s-o implementăm la Giurgiu!

Eu cred că o conducere colectivă este la Bucureşti. Domnul Dragnea, înainte de luarea unor decizii se consultă cu toată lumea, dar la Giurgiu conducerea colectivă nu o văd. Fac şi eu o scrisoare pe care o compun eu, mie nu trebuie să-mi scrie nimeni scrisoarea. … Mie nu-mi place să vorbim una la Giurgiu şi  alta la Bucureşti. Să vorbim aceeaşi limbă peste tot!

Cum se face că la Bucureşti ”trebuie să fim flexibili”, iar la Giurgiu suntem draconici? Nu vreau să cred că vorbim despre duplicitate, însă nu pot să nu mă întreb: la Giurgiu, PSD e ”luat pe persoană fizică”?”

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER