27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

HULIȚI ȘI ACUZAȚI DIN TOATE PĂRȚILE, JANDARMII CONTINUĂ SĂ ÎȘI FACĂ DATORIA

Chiar dacă, în ultima perioadă, s-a creat un puternic curent anti-Jandarmerie, oamenii aceste arme își fac treaba, în continuare, cu profesionalism și dedicare.

Printre cei care s-au remarcat în aceste zile se află și jandarmii montani, care, duminică, au reușit să recupereze o familie cu doi copii, rătăcită pe traseul Jepii Mari:

O familie cu doi copii a fost recuperată, duminică, de pe traseul Jepii Mari, oamenii sunând la 112 după ce s-au rătăcit. Jandarmii montani prahoveni i-au recuperat pe turişti şi i-au dus în siguranţă în Sinaia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Jandarmeriei Prahova, un turist a sunat duminică la 112 spunând că, în timp ce se afla pe traseul Jepii Mari împreună cu soţia şi cei doi copii mici, s-a rătăcit, iar soţia se deplasează cu dificultate din cauza epuizării.

Un echipaj aflat în zona Piatra Arsă a intervenit şi i-a preluat pe cei patru turişti, i-a dus pe jos şi apoi cu maşina până în Sinaia.

Jandarmii atenţionează că vremea nu este prielnică drumeţiilor din cauza furtunii, în zonă fiind semnalată şi grindină. (www.mediafax.ro)”

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER