19 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎN PRIMA ZI DE DUPĂ MINIVACANȚĂ, A REÎNCEPUT COȘMARUL ÎN VAMĂ: BULGARII ASFALTEAZĂ – DIN NOU – PODUL PRIETENIEI!

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu vă informează cu privire la faptul că autoritățile bulgare efectuează lucrări de asfaltare pe Podul dintre Ruse și Giurgiu, pe partea de pod pe care o au în administrare. Traficul se desfășoară alternativ, pe o singură bandă, fiind dirijat.

Având în vedere că traficul prin P.T.F Giurgiu se va desfășura cu dificultate, menționăm faptul că la nivelul instituţiei au fost luate toate măsurile astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere.

Recomandăm șoferilor mijloacelor de transport să utilizeze şi celelalte puncte de trecere de la granița cu Bulgaria precum și consultarea aplicaţiei Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Purtător de Cuvânt

Inspector de poliție

Raluca-Petronela Stan

N. red: De menționat că nu se știe cât timp vor dura aceste lucrări, prin urmare este de așteptat ca ”nebunia” de la Vamă să se accentueze.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER