22 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎN SFÂRŞIT, O „CAPTURĂ DE MARCĂ” ÎN VAMA GIURGIU

Printre sutele de tone de „trenţe” aşa-zise de marcă, cu care ale căror capturi „se laudă”, aproape zilnic, poliţiştii de frontieră din Vama Giurgiu au acum un motiv real de mândrie, adică o captură adevărată. Este vorba despre depistarea unui Mercedes, în valoare de 60.000 de euro, furat din Norvegia şi găsit la Giurgiu:

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au depistat un autoturism marca Mercedes Benz, în valoare de aproximativ 60.000 euro, căutat pentru confiscare de autorităţile norvegiene.

În data de 26.01.2018,  la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român G.A.C., în vârstă de 30 ani, domiciliat pe raza judeţului Ialomita, la volanul unui autoturism marca Mercedes Benz, an fabricaţie 2016, înmatriculat în Norvegia.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia în aceeaşi zi.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul român a declarat că a achiziţionat  autoturismul în sistem leasing din Norvegia, în luna septembrie 2017, însă nu a mai reuşit să plătească ratele lunare aferente creditului.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul în valoare de aproximativ 60.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Giurgiu până la finalizarea cercetărilor.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER