27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎN SFÂRŞIT, REDEVENIM… GIURGIUVENI?

După ani de zile în care „stindardul” fotbalului local a fost purtat de nişte venetici (fie ei şi campioni ai României, tot venetici rămân, în frunte cu „cetăţeanul de onoare”al oraşului, nişte oameni a căror valore fotbalistică n-o contestă nimeni, dar care, ca oameni, pentru noi, giurgiuvenii, n-au arătat nimic, venind pe aici doar la meciuri şi afişându-şi ostentativ aroganţa şi aşa-zisa superioritate faţă de „amărâţii de rând”, care plăteau, etapă de etapă, bilete ca să îi susţină), fotbalul autentic giurgiuvean dă semne de renaştere.

Este vorba, evident, de adevărata echipă a oraşului, Dunărea Giurgiu, care începe, încet-încet, să revină, atât în fotbal, cât şi în inimile suporterilor. Chiar dacă nu se poate lăuda cu acelaşi număr de suporteri ca „rivala” Astra, Dunărea se poate lăuda, însă, cu suporteri adevăraţi, care i-au fost alături şi la bine şi – mai ales- la rău.

Acum, Dunărea face un pas înainte: joacă barajul pentru intrarea în Liga a III-a. Este un meci important pentru jucătorii echipei-fanion a oraşului, disputat sâmbătă, de la ora 18, pe stadionul Marin Anastasovici, împotriva celor de la AFC Agricola Borcea, un meci la care Dunărea cheamă acum toţi iubitorii fotbalului autohton să „renaştem împreună”, aşa cum frumos o spun reprezentanţii clubului în afişul meciului.

Aşadar, să „renaştem împreună” cu Dunărea Giurgiu, sâmbătă, de la ora 18.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER