22 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎNARMAT CU UN CUȚIT, UN GIURGIUVEAN VIOLENT ȘI INCOERENT A FOST IMOBILIZAT DE ECHIPAJELE POLIȚIEI LOCALE

În data de 06.04.2024, orele 20:10 Dispeceratul Poliției Locale a preluat un apel de la un giurgiuvean care a sesizat că la Istru, pe Șos. Sloboziei, are loc o altercație în desfășurare.

Echipajul Intervenție s-a deplasat în cel mai scurt timp în fața magazinului deținut de SC Market Iulia SRL, unde se afla un grup de 30-40 de persoane, majoritatea, locuitori din zonă și o persoană de gen masculin, ce se manifesta violent, posibil sub influența unor substanțe interzise.

Polițiștii locali au imobilizat persoana violentă, constatând că pe jos erau căzute : o borsetă și un cuțit cu lama de aproximativ 10-15 cm, ulterior efectuând percheziția corporală, fără a constata alte bunuri suspecte.

Menționăm că la venirea echipajului de poliție locală, persoana în cauză prezenta urme de sânge pe partea stângă a feței, datorate căderii acestuia pe asfalt, în altercația avută cu persoanele de față, care îi opuneau rezistență.

Bărbatul era incoerent, violent iar din relatările celor de față, acesta alerga cu cuțitul în mână, după persoanele care îi ieșeau în cale.

Ulterior a sosit un echipaj al Poliției Municipale care au preluat cazul. Între timp a sosit și un echipaj al Jandarmeriei și o ambulanță. Suspectul a fost transportat la UPU al Spitalului Județean Giurgiu, pentru investigații medicale.

Echipajul mobil al Intervenției Poliției Locale, la solicitarea agenților de la Poliția Municipală, au condus la sediul Poliției Municipale pe numiții MM-gen masculin, în vârstă de 50 de ani și MR, de gen feminin, în vârstă de 48 de ani, în vederea continuării cercetărilor.

Poliția Locală Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER