8 septembrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

INCENDIU LA CASA DE COPII

Un apel la 112 anunţa, luni dimineaţă, în jurul orei 10.30, izbucnirea unui incendiu la o casă de copii din Giurgiu. Mai exact, este vorba despre ceea ce acum se numeşte o casă de tip familial – „Andrei” – de pe strada Murelor.

Plecaţi imediat la faţa locului cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, dar şi cu o ambulanţă SMURD, pompierii au constata că ardeau mai multe anexe ale casei cu pricina, dar şi un autoturism.

Potrivit primelor date ale pompierilor, în incendiu a ars acoperişul a două magazii, un autoturism parcat lângă aceste magazii, dar şi mai multe electrocasnice şi piese de mobilier depozitate în cele două încăperi.

În casă locuiau cinci copii, care, la sosirea pompierilor, erau deja evacuaţi. Aceştia au stat în Ambulanţă până la încheierea intervenţiei, în jurul orei 11.

În ceea ce priveşte cauza probabilă a incendiului, se pare că este vorba despre nişte lucrări de sudură realizate de un angajat al casei, lucrări în urma cărora s-a aprins vegetaţia uscată din vecinătatea celor două magazii.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER