27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

INCIDENT ÎN PENITENCIAR: UN GARDIAN – AGRESAT DE UN DEȚINUT

În această dimineață (n.red: vineri, 26 februarie), în jurul orei 09:00, la Penitenciarul Giurgiu, cu ocazia preluării din camera de deținere, în scopul prezentării la cabinetul medical, o persoană privată de libertate a încercat să exercite acte de violență fizică împotriva unui polițist de penitenciare. Reacția rapidă a angajatului a permis doar vătămarea sa ușoară, în sprijinul său intervenind, cu promptitudine, membri ai echipei operative.

Deținutul în cauză a fost imobilizat și prezentat la cabinetul medical, fără a fi constatate leziuni. De asemenea, polițistul de penitenciare a fost înlocuit din serviciu și prezentat la S.M.L. Giurgiu pentru constatări de specialitate.

În conformitate cu prevederile legale, administrația locului de deținere a procedat la sesizarea Parchetului de pe lângă Judecatoria Giurgiu și a judecătorului de supraveghere a privării de libertate, pe numele persoanei private de libertate urmând a fi întocmit un raport de incident – informează reprezentanții instituției.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER