25 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SURPRIZĂ ÎN ANCHETA ACCIDENTULUI DE LA CĂLUGĂRENI: VINOVAT ESTE UN AL TREILEA ȘOFER, CARE ACUM ESTE ARESTAT!

Vineri seara, Poliția a făcut publice concluziile anchetei în cazul tragicului accident de la Călugăreni, în urma căruia doi oameni au murit, iar alte șase victime au fost grav rănite:

”În această dimineață, ora 07.15, pe D.N. 5, în afara localității Călugăreni, județul Giurgiu, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism și o autoutilitară, în urma căruia două persoane au decedat, respectiv un bărbat de 55 de ani, din municipiul București, pasager în autoutilitară și o femeie de 47 de ani, din municipiul Giurgiu, pasageră în autoturism.

De asemenea, 6 persoane cu vârste cuprinse între 30 și 57 de ani au fost rănite și transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că un conducător auto de 21 de ani, din comuna Călugăreni, județul Giurgiu, a încălcat marcajul longitudinal dublu continuu ce desparte sensurile de circulație și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului implicat în evenimentul rutier care, pentru a evita impactul cu acesta a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoutilitara.

După producerea evenimentului rutier, tânărul de 21 de ani, a părăsit locului accidentului fata încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat ulterior de către polițiști.

Cei trei conducători auto implicați nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 26 februarie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu a dispus continuarea urmăririi penale față de tânărul de 21 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Față de tânărul în cauză s-a dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, urmând că în ziua de 27 februarie a.c., să fie prezentat Parchetului de lângă Judecătoria Giurgiu cu propunere legală.”

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER