27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

INCREDIBIL! EXISTĂ VIAŢĂ ŞI ÎN AFARA PROTESTELOR? DA! ŞI ÎNCĂ UNA… „DE MILIOANE”!

Mai exact, de „Un milion de dolari”. Aţi ghicit, este vorba despre o nouă reprezentanţie a piesei „Milionul de dolari”. Se pare că, într-o ţară cuprinsă, în exclusivitate, de patimi politice, de ură, revolte şi proteste, mai sunt şi oameni care ne demonstrează că viaţa merge mai departe.

Printre ei, şi „amatorii” – în ghilimele, pentru că ne-au demonstrat că nu mai sunt deloc amatori – din trupa „Octogon”, care ne invită la o pauză din toată această nebunie, la o oră şi jumătate în care să mai uităm de patima ce ne stăpâneşte în aceste zile.

Ei revin în faţa publicului giurgiuvean de Dragobete, adică vineri, 24 februarie, când au programat o nouă reprezentanţie a piesei „Milionul de dolari”.

Pentru cei care nu au văzut până acum piesa, vom spune că este o adaptare după „Bani din cer”, de Ray Cooney, în regia lui Remus Găină, iar pe scenă dau viaţă personajelor Ana Maria Trăsnea, Tania Moga, Sorin Bratu, Marian Damian, Remus Găină, Dan Alexandru Pinciu şi Iordan Toma Daniel.

Ca întotdeauna, intrarea la reprezentanţia trupei Octogon – programată vineri, 24 fenruarie, de la ora 18, la Ateneul Nicolae Bălănescu – este liberă.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER