22 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

INDOLENȚA POLIȚIEI SCOATE GIURGIUVENII ÎN STRADĂ: PROTEST LA PREFECTURĂ!

Crima din 13 august, când un tânăr de 22 de ani a murit înjunghiat în plină stradă, și, mai ales, reacția și deciziile Poliției stârnesc, în continuare, nemulțumiri mari în rândul giurgiuvenilor, unii dintre ei luând decizia ca, în afară de miile de critici și comentarii negative la adresa Poliției, să organizeze un miting de protest în fața Prefecturii.

Nu este un miting politic, nu este un miting contra corupției, a legilor justiției ori care să își propună să dea jos guvernul – așa cum se întâmplă la adunările de acest gen din Capitală – ci este o mișcare de protest împotiva Poliției și a indolenței conducerii acesteia.

Mitingul a fost ”pus la cale” pe rețelele de socializare, iar organizatorii explică, acolo, ce vor:

#GiurgiuIeseInStrada
#Distribuie
Protestul rămâne pt MARŢI la ora 18 00, în faţă la Prefectură (Banca Alba) şi va ţine până la ora 22 00!

Sper să fim cât mai mulţi! Pt cei care doresc să ni se alăture, dar nu ştiu motivele, le voi scrie mai jos!

1, Dreptate pt Marusoi

2. Siguranţă în oraş

3. Este inadmisibil ca 3 criminali să umble liberi printre noi, pt că aşa a decis procurorul!

Ei sunt cercetaţi doar pt vătămare corporală, când de fapt ei 3 au ajutat la înfăptuirea unei crime premeditată. Deşi doar unul a băgat cuţitul, ceilalţi 3 l-au răpus pe tatăl copilului la pământ cu o rangă, pt a îl împiedica să îşi apere copilul, ca mai apoi să încerce să îi împiedice să ajungă la spital!

4. Avem copii, fraţi, părinţi şi prieteni, care oricând pot păţi ceva cu asemenea oameni printre noi!…

Nu suntem obligaţi să trăim printre criminali, mâine la ora 9:00 trebuie să mă prezint la Primărie, pt a lua aprobarea pt protest.

Dacă nici pe această cale Procuratura nu va lua măsuri, eu vă asigur transportul tuturor celor care doresc să meargă împreună cu noi, pt a face o sesizare la Bucureşti, despre acest caz!
Dacă este nevoie, ajungem şi la emisiuni tv.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER