18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

INDOLENȚĂ ȘI NEPĂSARE A AUTORITĂȚILOR JUDEȚENE: PE CANALUL DE IRIGAȚII GIURGIU-RĂZMIREȘTI SE CULTIVĂ PORUMB PENTRU ANIMALELE SĂLBATICE!

În timp ce se depun eforturi deosebite pentru repunerea în funcțiune a canalului de irigații Giurgiu-Răzmirești (lipsa irigațiilor fiind, după cum se știe, o problemă majoră pentru agricultorii din județ), autoritățile competente nu văd că, de ani de zile, pe o porțiune a acestui canal se cultivă… porumb pentru animalele sălbatice!

Nici reprezentanții ANIF, nici cei ai Apelor Române, Poliției sau Prefecturii nu par deranjați de această situație, ce se perpetuează de ani de zile.

Se pare că cel care a avut ”strălucita” ideea de a ara canalul și a planta porumb este un important agricultor din zonă, care deține și un fond de vânătoare, acesta fiind, de altfel, motivul pentru care a cultivat porumb pentru animalele sălbatice.

În timp ce inițiativa potentului om de afaceri pune în pericol oamenii din zonă, instituțiile statului ”nu văd și nu aud” nimic din ceea ce se întâmplă în zona Răzmirești-Toporu, demonstrând, astfel, că, în România, dacă ai bani, legea este opțională…

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER