27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎNSCRIERILE PENTRU CROSUL TRANSFRONTALIER, PE ULTIMA SUTĂ DE METRI

Au mai rămas trei zile în care se mai pot face înscrieri la ediția 2018 a crosului transfrontalier Free Spirit Giurgiu-Ruse, competiție programată în data de 29 septembrie.

Potrivit siteului oficial, competiția transfrontalieră constă într-un cros pe distanța de 15 kilometri, startul fiind dat la Turnul cu Ceas, din Giurgiu, iar finishul – în Piața Libertărții din Ruse.

Cu 5 zile înaintea finalului înscrierilor, la competiție se înscriseseră 169 de participanți, cea mai mare parte – 121 – fiind bărbați.

Cei mai mulți atleți dornici să participe la crosul transfrontalier vin din Bulgaria – 88; din România s-au înscris 73 de atleți, iar restul vin din Austria, Portugalia, Serbia și Anglia

Ca și la celelalte ediții, competiția se va desfășura pe grupe de vârstă: peste 18 ani, peste 40 de ani și peste 50 de ani, pentru fiecare categorie urmând a fi acordate premii în bani.

Cele mai mari sunt cele acordate la categoria ”peste 18 ani”, unde locul I este recompensat cu 600 de euro, locul II, cu 400 de euro, iar locul al treilea, cu 300 de euro, premii urmând a fi acordate până la ocupantul locului X.

La celelate categorii de vârstă – peste 40 și peste 50 de ani – se vor acorda premii doar pentru ocupanții locurilor I-III, sumele pornind de la 150 euro  (locul I). Locul II va fi recompensat cu 100 de euro, iar cel de-al treilea, cu 50 de euro.

Înscrierile se mai pot face până pe 15 septembrie, iar taxa de participare este de 10 euro.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER