27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PSD GIURGIU – ATAC ȘI CONTRAATAC

Alegerile convocate joi pentru desemnarea conducerii organizației județene a partidului au declanșat un adevărat război în PSD Giurgiu.

După ce primarul Nicolae Barbu, în calitatea sa de președinte al Organzației municipale a partidului, a declarat că organizația pe care o conduce nu va avea reprezentanți la conferința judeeană de joi, precizând – și explicând, cu argumente clare – că alegerile sunt organizate cu încălcarea statutului, replica taberei adverse nu a întârziat.

Nicolae Barbu era acuzat că nu ar cunoaște prevederile Statutului partidului, acuzație demontată rapid prin publicarea integrală a noului statut, ale cărui prevederi îi dau dreptate 100%.

În aceeași conferință de presă, Nicolae Barbu amintea de ”momentul 2012”, atunci când Niculae Bădălău l-a exclus din partid.

La scurt timp după conferița de presă a lui Barbu, era rândul lui Niculae Bădălău să ”iasă la atac”, tot într-o conferință de presă, în care, printre altele, se arata foarte surprins de declarația lui Barbu referitoare la excluderea din partid și explica, senin: 

“Domnul Barbu a plecat din PSD, pentru ca voia sa candideze si, la intelegerea cu mine, și-a dat demisia, dar a fost sprijinit de toata organizatia municipala a PSD. Acum sa vii sa spui ca eu te-am exclus, mi se pare total nepotrivit.”

Joi dimineață, Barbu contraatacă și publică pe pagina sa de facebook documentul original, care arată, negru pe alb, că nu a fost vorba despre demisie – așa cum afirma ieri Bădălău – ci despre excluderea din partid:

Așadar, Nicolae Barbu reușește să demonteze rapid minciunile lansate în spațiul public de Bădălău și Mina. Pe de o parte, a arătat clar că statutul de care vorbea Mina nu este cel în vigoare, pe de altă parte, că afirmațiile lui Bădălău legate de așa-zisa demisie sunt minciuni!
Și a demonstrat-o cu acte, nu cu vorbe!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER