27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

IONUȚ BADEA – NOUL ANTRENOR AL ASTREI

Înfrângerea de la Mediaș a determinat conducerea clubului Astra să renunțe la serviciile antrenorului Eugen Neagoe, iar duminică seara, pe pagina oficială, clubul anunță numele noii echipe tehnice:
”După eșecul de la Mediaș și seria negativă de rezultate din ultima perioadă, conducerea clubului nostru a decis numirea pe banca tehnică a echipei a unui nou antrenor principal: Ionuț Badea.
Fost campion al României, ca jucător, Badea a antrenat Naționala României, că secund, dar și la mai multe cluburi de Liga 1, ultimul fiind FC Argeș, cu care a promovat în urmă cu un an.
Badea va antrena Astra alături de Dragoș Radu, fost fotbalist al echipei noastre pentru o perioadă în 2001-2002 și Casian Maghici, plus, din vechiul staff, Carmel Bărbulescu și Ionuț Boșneag.
Pe această cale, clubul Astra ține să-i mulțumească fostului tehnician, Eugen Neagoe și secundului Sebastian Moga pentru munca depusă.
Primul joc al echipei noastre cu Ionuț Badea pe bancă va fi marți, manșa retur a semifinalei Cupei României, la Dinamo (după 1-0 pentru noi în tur).
Mult succes, Ionuț Badea!”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER