27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ISU GIURGIU – INTERVENȚII LA ACCIDENTE, ÎN A DOUA ZI DE PAȘTE

Pompierii giurgiuveni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenţia imediată la solicitările cetăţenilor şi gestionarea optimă a situaţiilor de urgenţă, produse la nivel local. În ultimele ore, misiunile acestora au vizat, în principal:

* Acordarea asistenţei medicale de către echipajele SMURD în 11 situaţii

* Asigurarea măsurilor PSI în cazul a două accidente rutiere, astfel:

Primul eveniment s-a produs, ieri, pe DJ 601, în zona localităţii Mârsa, între două autoturisme. O femeie, în vârstă de 25 de ani şi un băieţel de 4 ani, ambii pasageri, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Roata de Jos, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SAJ.

Echipajul medical a transportat femeia la un spital din capitală, iar pompierii au asigurat măsurile PSI şi au acţionat pentru sablarea părţii carosabile.

Al doilea eveniment s-a produs, ieri după-amiază, pe DN 6, în zona localităţii Naipu, între două autoturisme.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti şi Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Pompierii au asigurat măsurile PSI.

În următoarele ore, evenimentele înregistrate la nivel local vor fi atent monitorizate de Centrul Operaţional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieţi.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER