20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

JOIA NEAGRĂ PE ŞOSELE: TREI FEMEI ACCIDENTATE, ÎN TOT ATÂTEA EVENIMENTE, ÎN NUMAI DOUĂ ORE

Este vorba despre accidente petrecute în municipiul Giurgiu, la Tântava şi la Vadu Lat, victimele – de diverse vârste – fiind pietoni ce se deplasau neregulamentar şi, respectiv – într-unul din cazuri -pe bicicletă.

Din fericire, niciunul din aceste accidente nu s-a soldat cu răniţi grav, însă nu acelaşi lucru se poate spune despre un alt incident rutier, înregistrat tpt joi, în jurul prânzului, la Malu, acolo unde a fost vorba de victime accidentate grav. Şi mai grav este faptul că este vorba despre copii.

Iată ce spune Poliţia despre acest accident:

Polițiștii giurgiuveni efectuează cercetări în cazul unui accident rutier produs joi, 25 ianuarie a.c., pe Drumul Național 5C, în localitatea Malu, soldat cu rănirea gravă a unei persoane și vătămarea corporală ușoară a altor patru.

Joi, 25 ianuarie a.c., în jurul orei 12.06, pe Drumul Național 5C, în comuna Malu, județul Giurgiu, un tânăr de 24 ani, din comuna Vedea, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe sensul de mers Vedea către Giurgiu, a depășit, neregulamentar prin partea dreaptă, un alt autoturism condus de un bărbat de 57 ani, din comuna Malu, județul Giurgiu, care se angajase în efectuarea virajului la dreapta, pentru a intra pe podețul din fața unui imobil.

În urma impactului, vehiculul condus de tânărul de 24 de ani a fost proiectat într-un cap de pod, iar șoferul și ocupanții autoturismului, respectiv trei minori cu vârste cuprinse între 4 și 17 ani și un alt tânăr de 29 ani, toți din comuna Vedea, județul Giurgiu, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la Spitalul Județean Giurgiu în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero alcool în aerul expirat și le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER