22 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ŞI TOTUŞI, EXISTĂ MINUNI? DA, LA GIURGIU…

Este vorba despre minuni din sport, mai exact din fotbal, minuni despre care „povestesc”, pe larg, jurnaliştii de la digisport.ro:

Astra este una dintre formaţiile care se vor lupta în ultimele patru etape pentru un loc în play-off, poziţie care nu era iniţial drept obiectiv al noii echipe de la Giurgiu. Ar fi o performanţă pentru un lot remodelat radical în vară. După săgeţile transmise până acum de Edward Iordănescu, fără să fie la fel de direct ca Marius Şumudică, antrenorul venit în vară a obţinut ce şi-a dorit, adică patru jucători noi. Lucru extrem de rar pentru el, se declară mulţumit de ajutorul primit de la conducere. Iar la Astra s-a mai petrecut o minune, pentru că Ioan Niculae s-a întors alături de echipă!

E adevărat că a venit domnul Niculae la echipă. S-a deplasat special pentru a fi alături de băieţi, iar acest lucru mă bucură foarte tare. S-a preocupat de problemele echipei şi a vrut să ştie cât mai multe amănunte despre activitatea de aici. Am simţit o pasiune incredibilă şi faptul că este din nou lângă noi 100%. Cred că prin parcursul pe care echipa l-a avut până în acest moment am reuşit să-l apropiem din nou şi acest lucru trebuie să persiste. Personal sunt mulţumit de parcursul pe care echipa l-a avut, mai ales pentru progresul atins în procesul de reformare a echipei„, a a declarat Edward Iordănescu pentru Digi Sport.

Cu cine va juca Astra în startul lui 2018:

  • Etapa 23-a Viitorul – Astra
  • Etapa a 24-a, Astra-Gaz Metan
  • Etapa a 25-a, CFR-Astra
  • Etapa a 26-a, Astra-Dinamo

Însă mai este foarte mult de lucru şi etape importante de parcurs. Munca noastră este departe de a fi finalizată. Cred că traiectoria echipei şi deciziile mi-au aparţinut în totalitate. Am simţit încrederea necondiţionată şi sprijin total din partea patronului şi a conducerii şi cred că acest aspect a avut un rol decisiv. Iar pentru asta le sunt recunoscător, la fel cum mă bucur şi pentru transferurile realizate.

Cred că am adus jucători foarte buni şi cu mari perspective. Chiar dacă am pierdut trei jucători, între care şi Ioniţă, foarte important pentru noi, am pus rapid în loc şi sper ca în final să fim mai puternici, chiar dacă în fotbal nu există garanţii. Ştiu că patronul a întrebat în mai multe rânduri dacă sunt mulţumit şi acum îi răspund public: Da!„, a mai spus Iordănescu jr.

În această iarnă Astra i-a transferat pe Florentin Matei (Rijeka), Laurenţiu Buş (FC Botoşani), Urko Vera (CFR Cluj) şi Vlad Bărbulescu (Viitorul Domneşti).

De la Giurgiu au plecat Alexandru Ionita II, Le Tallec şi Serge Nyuiadzi

După 22 de etape, Astra este pe locul 4, cu 37 de puncte. FC Botoşani are 35, iar Viitorul şi Dinamo câte 34.”

www.digisport.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER